Bitcoin

Willy Woo: Bitcoin prijs van $135.000 is geen gek idee

Bitcoin (BTC) is op weg naar ten minste $100.000 tijdens de bull cyclus die al is begonnen. Dit zegt één van de bekendste crypto analisten, genaamd Willy Woo. Hij noemt een prijsindicatie van $135.000 een ‘logische voorspelling’.


Ik verwacht een Bitcoin prijs van $100.000 tot $250.000

Analist Willy Woo vertelt dat de cumulatieve gemiddelde Bitcoin prijs een bijzonder effectieve manier is voor het voorspellen van de toekomstige koers.

“De cumulatieve gemiddelde prijs zou 35 keer kunnen stijgen. Precies dat is wat we Bitcoin elke hoogtepunt hebben zien doen in de afgelopen 10 jaar. Op dit moment ligt dat boven de $50.000, maar het blijft stijgen naarmate het langer duurt”, vertelde hij aan Max Keiser.

De analist legt uit dat de Bitcoin prijs vaak beweegt in vierjarige cycli. Deze zijn gebaseerd op de 4 jaar waarin de blokhalvering plaats vindt. De analist vertelt:

“Als je een goede gok doet, zal de prijs hoger dan $100.000 liggen; Ik denk dat één van de meest logische voorspellingen ongeveer $135.000 zou zijn op basis van de cyclus en de 35x van de gemiddelde limiet,” ging hij verder.

“Ik kijk naar een bereik van ongeveer $100.000 tot $ 250.000, afhankelijk van hoe lang deze bullmarkt zal duren.”


Nog altijd veel positiviteit in de markt

Woo deed zijn uitspraken een dag geleden, in een periode waarin de Bitcoin koers horizontaal lijkt te verhandelen. Dit na een week van grote verliezen.

Een plotseling rally in de traditionele aandelenmarkten sloegen niet over op de Bitcoin. Dit leidde tot kritiek van Bitcoin sceptici. Met name Peter Schiff vertelde dat dit betekent dat Bitcoin snel zijn winsten van dit jaar zal verliezen.

Aan de andere kant duiden verschillende cijfers aan dat we positieve prognoses kunnen maken voor het rest van het jaar. Ook technische prognoses, zoals het stock-to-flow model suggereren dat de huidige prestaties op schema liggen voor de Bitcoin halving van dit jaar.

 

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen