Bitcoin

Winklevoss over Bitcoin: Maak je gordels vast we beginnen onze klim naar de maan

De Bitcoin prijs is de afgelopen week flink gestegen, waardoor het de $14.000 en $15.000 barrière heeft doorbroken. Terwijl de prijsstijging plaatsvindt gonst de crypto gemeenschap van opwinding. Zeker nu analisten steeds vaker voorspellen dat er een mega bull-markt aan zit te komen.

Cameron Winklevoss heeft bijvoorbeeld commentaar gegeven op de nieuwe ontwikkelingen op de Bitcoin markt. In een recente tweet vertelt hij dat de Bitcoin op weg is naar de maan.


Bitcoin vliegt voorbij de $14k en $15k

In de afgelopen dagen is de prijs van de Bitcoin met meer dan 15% gestegen. Namelijk van $13.500 naar de huidige prijs van $15.500. De Bitcoin koers is in de afgelopen week zelfs met meer dan 18% gestegen.

Veel Bitcoin investeerders denken dat de prijsstijging nog lang niet is afgelopen. Ook Cameron Winklevoss denkt dat. Volgens hem is het slechts een kwestie van tijd voordat de grootste cryptomunt de $16.000 doorbreekt en de weg in slaat richting de $20.000.


Is dit de bull markt?

Als we naar de alle crypto koersen kijken dan zien we dat het niet alleen de Bitcoin is die mooie winsten boekt. Veel van de crypto’s staan al in het groen. Zo heeft Ethereum de afgelopen 7 dagen een indrukwekkende prijsstijging van 18,4% meegemaakt.

De cryptomarkt lijkt dus een bull markt te zijn binnengegaan. Het is echter nog te bezien of BTC zijn vorige recordniveau van bijna $20k zal bereiken en overtreffen. Het zullen spannende maanden worden. In de woorden van Cameron gezegd:

“Zorg ervoor dat u uw veiligheidsgordels vastmaakt als we aan onze klim naar de maan beginnen.”

 

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen