Ripple

XRP kan met 98% dalen, zegt Bitcoin Fan Jimmy Song

Na de voltooiing van een 200 miljoen dollar financiering vertelt Jimmy Song dat de XRP token een enorme daling van 98% zou kunnen meemaken. Toch ziet niet iedereen het somber in. Het nieuws van de flinke investering zorgde eindelijk voor wat positiviteit in de XRP community.


Grote investering

De Bitcoin fan legde de bovenstaande verklaring af met betrekking tot de recente investeringsronde van Ripple.

Song zei in een verklaring met de tag ‘impopulaire mening’ dat mensen die hun geld in de blockchain-onderneming van Silicon Valley stoppen, de XRP token als hun vangnet zien. Echter, Song vertelt dat dit wellicht onterecht is.

Jimmy vertelt dat de waarde van XRP op elk moment met 98% zou kunnen dalen, en “het zou niet eens problematisch zijn voor Ripple.”De verklaring lijkt een waarschuwing en raakt XRP-investeerders en enthousiastelingen hard. Een volger van Jimmy, Dan Hannum, zei dat de mening van Jimmy tamelijk populair is onder iedereen behalve XRP investeerders.

Jimmy Song staat bekend om het kleineren van altcoins. Hij vindt dat de industrie bezig moet zijn met Bitcoin en niet met altcoins.


XRP presteert goed

Niettemin maakte de enthousiaste Bitcoin-fan eerder nog een positieve opmerking over de prestaties van XRP op de internationale markt. Vervolgens zei Jimmy dat XRP één van de enige cryptocurrencies is die uitstekend presteert.

Jimmy heeft alleen de altcoins; Dash, Litecoin, XRP, Stellar en Ethereum geclassificeerd als cryptocurrency-projecten die het goed hebben gedaan sinds hun intrede in de industrie.

Jimmy vond dat projecten zoals Feathercoin, Freicoin, Maidsafecoin, Peercoin, Nxt, Bitshare en 4 anderen dit jaar enorm van hun voetstuk zijn gevallen.

“Shitcoins hebben veel marketing nodig om te overleven maar in slechtere tijden vallen ze hoe dan ook om”, concludeerde Jimmy.

 

Een veilig advies

Jimmy Song, de auteur van ‘The Little Bitcoin Book: Why Bitcoin Matters for Your Freedom, Finances and Future’, is dus fan van BTC. Wel adviseert hij dat je verstandig moet beleggen als je in Bitcoin gaat investeren.

De Bitcoin-expert vertelt dat investeerders niet meer geld moeten investeren in Bitcoin dan dat ze de komende 5 jaar kunnen terugkrijgen. Als je dit wel doet is dit “zeer onverstandig”, zegt hij.