Ethereum, eth
Ethereum

Credible Crypto verwacht koersexplosie Ethereum en altcoins

Het barst op Twitter van de populaire crypto-analisten, maar Credible Crypto steekt daar met zijn ruim 340.000 volgers aardig bovenuit. Als hij zich uitspreekt, dan luisteren de meeste mensen wel en ditmaal is hij enorm bullish over Ethereum en de altcoin-markt in zijn algemeenheid.

Hoewel hij heel bullish is, verwacht hij dat de Ethereum koers wel weer flink terugvalt als het zijn doelstelling aantikt.

Ethereum naar 2.000 dollar

Gekeken naar de grafiek die Credible Crypto op Twitter publiceerde verwacht de analist een stijging van de digitale munt naar 2.000 dollar, voordat er een correctie naar 1.500 dollar zal plaatsvinden. Op het moment van schrijven gaat Ether voor 1.800 dollar over de digitale toonbank.

Wat Bitcoin betreft heeft Credible Crypto opvallend genoeg het idee dat er dit jaar nog een nieuwe all-time high aankomt. Daarmee is hij een zeldzaamheid in het rijke gilde van analisten. De meeste analisten verwachten juist een pittige periode voor Bitcoin in aanloop naar de halving.

Voor nu lijkt daar nog geen sprake van, omdat Bitcoin handelt op de koers van 26.848 dollar en alle moeite lijkt te hebben om het bullish momentum te herpakken. Die koers geeft Bitcoin een market cap van 520 miljard dollar, waarmee het nog altijd ver voor ligt op de 217 miljard dollar van Ethereum.

En de rest van de markt?

Wat de rest van de markt betreft is Credible Crypto over de korte termijn gematigd positief. Op dit moment ziet de analist dat veel altcoins belangrijke steunpunten in de grafiek testen, wat kan betekenen dat zij op korte termijn een opwaartse koersbeweging zullen vertonen.

Daarna voorziet hij voor altcoins, net als voor Ethereum, een nieuwe correctie opkomen. De reden daarvoor is dat Bitcoin langzaam maar zeker de liquiditeit uit de markt voor altcoins zuigt en zich daarmee lijkt voor te bereiden op een nieuwe koersexplosie.

Die koersexplosie voor Bitcoin moet volgens Credible Crypto uiteindelijk de nieuwe all-time high voor Bitcoin als resultaat hebben. Voor nu lijkt dat allemaal nog onwaarschijnlijk en onrealistisch, maar we hebben het met Credible Crypto over een goede analist. Wat dat betreft kunnen we dit scenario niet compleet uitsluiten.

Ethereum nieuws

JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
SEC duwt deadline Invesco Galaxy Spot Ethereum ETF naar 2024
Crypto analist voorspelt Ethereum koers van 3.400 dollar
Meer nieuws

Meest gelezen