Ripple, xrp
Ripple

Is Ripple (XRP) klaar voor een gigantische prijsstijging?

Terwijl Bitcoin (BTC) een aanzienlijke stijging inzet, weet XRP nog steeds niet echt mee te profiteren. Echter, een prominent lid van de XRP-gemeenschap voorziet een positieve ommekeer.

Hij observeert dat, ondanks dat veel beleggers hun XRP verkopen, het vasthouden aan deze tokens voor de trouwe investeerders een gunstig signaal kan zijn.

Heb geduld en XRP zal je rijk maken

Pharaoh, een bekende figuur in de cryptowereld, stelt dat het landschap van cryptocurrency ingrijpend is veranderd, waardoor de weg vrijgemaakt wordt voor een potentiële bullmarkt binnen dit jaar. Hij wijst op de betrokkenheid van institutionele beleggers als een cruciale factor voor deze opwaartse trend, versterkt door de introductie van Spot exchange-traded funds (ETF’s) in de Verenigde Staten, wat een aanzienlijke boost kan geven aan XRP.

Pharaoh benadrukt het belang van het vasthouden aan XRP-tokens, oftewel ‘HODL’en‘. Hij gelooft dat juist wanneer velen de hoop verliezen, er grote kansen kunnen ontstaan. Dit advies vraagt om geduld en een visie voor de lange termijn. Als je dit geduld op kan brengen zou het je wel eens heel rijk kunnen gaan maken.

Ripple rechtszaak nog steeds onbeslist

De voortdurende juridische strijd tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) speelt een cruciale rol in de koersontwikkelingen van XRP. Al bijna vier jaar lang volgt de crypto-gemeenschap deze zaak met gespannen aandacht, en een definitieve afloop blijft uit. Hoewel investeerders van XRP hopen op een positieve uitkomst, zijn recent opgedoken geruchten over een mogelijke schikking door experts als ongegrond bestempeld.

De rechtszaak is momenteel in de remediefase beland, waarbij belangrijke deadlines in de komende maanden op de agenda staan. Ondanks de juridische uitdagingen heeft Ripple enkele significante overwinningen behaald. Een opmerkelijk voorbeeld hiervan is de beslissing van rechter Analisa Torres op 13 juli, waarin gesteld wordt dat XRP niet als een effect beschouwd kan worden. Deze ontwikkelingen suggereren een complex juridisch traject, maar bieden ook hoopvolle perspectieven voor de toekomst van XRP.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple onthult eerste partners voor lancering van revolutionaire stablecoin RLUSD
Ripple vs SEC rechtszaak: Grote ontwikkelingen deze week?
Ripple prijsanalyse: Is een grote XRP-rally boven $0,60 mogelijk?
Meer nieuws

Meest gelezen

Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Crypto analist: Alle signalen staan op ‘Mega-Groen’ voor Bitcoin
Tesla verplaatst $765 miljoen aan Bitcoin, grote verkoop op komst?
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk